Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Jó részhajrákkal: Albacomp Fehérvár - Falco KC 73 - 62 Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. szeptember 08.

ImageA második negyedben hátrányból fordított egy gyors rohammal az Alba, és folymatosan növelve az előnyt nyert. Részletek: Albacomp Fehérvár - Falco 73-62 Albacomp: Simon 4, Madár 5/3, Bódi 9/6, Hendlein 12/3, Keller 12. Csere: Claxton 8, Juhos 5/3, Hollis 14/3, Keller V., Supola 4, Dankó. Falco: Kálmán 6/3, Simon 9, Jancikin 8/6, Szabó 14/6, Harazin 12 Csere: Molnár 3/3, Szanati 10/3, Nárai.

Tovább...
 
Ankétra hívják a szurlolókat Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. szeptember 08.

ImagePaulo Sousa, Tassy Márk és Sándor György lesznek a vendégek. - Csütörtökön, 18:00-19:00 óra között, a Városháza nagytermében szurkolói ankétot tart a Vidi klubja. A legtöbb szurkolót érdeklő kérdésekre az ankéton személyesen fog válaszolni Paulo Sousa vezetőedző, Tassy Márk ügyvezető és Sándor György csapatkapitány.

Tovább...
 
Ingyenes lesz a szerdai Ligakupa-meccs Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. szeptember 07.

ImageSzerdán 19 órakor, a Sóstói Stadionban látják vendégül az NB II-es Gyirmót együttesét a Ligakupa második fordulójában. A fehérváriak ellenfele egy hete, hazai pályán 3-0-ra győzte le a Budapest Honvéd csapatát, a Vidi pedig az MTK otthonában szenvedett 1-0-ás vereséget. A szerdai mérkőzésre a belépés mindenki számára ingyenes lesz. A klub a fedett MOL-tribünt nyitja meg erre a meccsre.

 
Vivi rövid kényszerpihenőn Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. szeptember 07.

ImageA Kiskunhalas elleni bajnoki rajton hiányzott Zsigmond Vivien az Alcoa FKC csapatából. A 19 éves átlövő távollétének az oka, hogy porcműtéten esett át a mérkőzés előtti napon. Vivi várhatóan két-három hét múlva végezhet újra teljes értékű munkát Mihály Attila edzésein.

Tovább...
 
Bravúros nyitány: legyőztük a bajnokot! Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. szeptember 07.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata végletekig kiélezett mérkőzésen győzte le a HSC Csíkszereda csapatát a Mol Liga nyitómérkőzésén. - Kemény felkészülés után kezdte meg a 2011/2012-es Mol Liga menetelését a fehérvári csapat. A nyitómeccsnek a játékvezetői testületnél is megadták a módját, hiszen az a Kincses Gergely vezette, aki a napokban került be az EBEL vezetőbíróinak szűk körébe, munkáját pedig Németh Márton személyében egy tapasztalt EBEL-vonalbíró valamint Mayer István segítette.

Tovább...
 
Kiütéses győzelmet aratott a Csákvár az NB III-ban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 06.

ImageNehezen jött össze az első, végül azonban öt rúgott gólig meg sem állt az Aqvital-Publo Csákvár a Zalaegerszeg fiataljai ellen, az NB III-as labdarúgó-bajnokság Bakony-csoportjának játéknapján.

Tovább...
 
Sárbogárdi aranyérem Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó Tibor   
2011. szeptember 06.

ImageKálozi sikerrel ért véget a Fejér megyei „C” kategóriás kettesfogathajtó bajnokság székesfehérvári fordulója, amely egyben a szezon záróeseménye is volt. A pontvadászatot Taligás Menyhért nyerte.

Tovább...
 
Ifik: Hatpontos kezdés Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. szeptember 06.

ImageA felnőttek izgalmas győzelmét megelőzően az Alcoa junior és ifjúsági csapata is megszerezte a két pontot Kiskunhalason; előbbiek tizennégy, utóbbiak tizenöt góllal múlták felül a hazaiakat. A junioroknál Májer Kiki nyolc akciógólt lőtt. Az ifiben a kapus Szendrey Viktória, illetve Szemenyei Anna és Kovács Dorina személyében három újoncot is avattunk; Anna és Dorina góllal mutakozott be.

Tovább...
 
A csapat készen áll az EBEL-rajtra Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. szeptember 06.

ImageAz olasz bajnokot valósággal lemosta csapatunk a jégről vasárnap este, s ennek köszönhetően a Sapa Fehérvár AV 19 diadalmaskodott az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornán. De vajon hogy látta a szakmai stáb a hétvége mérkőzéseit?

Tovább...
 
Somodi bravúrjai kellettek a pontszerzéshez Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. szeptember 05.

ImagePaks II - Videoton-Puskás Akadémia 0-0 - "Nem volt jó mérkőzés, ellenfelünk főleg pontrúgások után volt veszélyes, nekünk viszont helyzetünk sem nagyon volt, inkább csak lehetőségeink. Somodi bravúrjai is kellettek a pontszerzéshez. Tudtuk, hogy nehéz szezon vár ránk, hiszen nyáron több alapemberünk is távozott, a fiataloknak pedig még időre van szükségük, hogy felvegyék az NB II ritmusát." (Hartyáni Gábor)

Tovább...
 
Orbán Viktor: "Minőségi váltás várható" Nyomtatás E-mail
Írta: plfa   
2011. szeptember 05.

ImageAz intenzívebb akadémiai képzésről, a Vidi Focisuliról, az épülő felcsúti fedett futballpályáról, az akadémisták első NB I-es lépéseiről, az új centerpályáról, a Puskás Intézetről, az akadémiáknak köszönhető minőségi fejlődésről, a sok idegenlégiós kérdéséről is beszélt Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítója az intézmény hivatalos honlapjának adott interjújában, amelyet a bentlakásos futballkollégium elindításának ötödik évfordulója és a tanévkezdés alkalmából kértek tőle.

Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4962 - 4972 / 7434